Kamperen

 

Naturistisch Kamperen

 

Goed Af heeft een prachtig groen kampeer- en recreatieterrein van 3,5 hectare "De Ammoniet". Het  mooie historische centrum van Dordrecht en de Hollandse Biesbosch liggen op fietsafstand. 


Prachtige vrijliggende plaatsen, met zon of schaduw. Op een veldje met meerdere caravans of een beschutte plek voor u zelf. Er is voldoende keuze.

Naturistisch rondwandelen op de camping is heerlijk .


In totaal zijn er zo'n 100 plaatsen beschikbaar voor caravan en/of tent.


Ook hebben wij de beschikking over een aantal camperplaatsen.


Bij ons gaat u op een steenworp afstand van de levendige stad, volledig terug naar de natuur. Even helemaal niks en lekker bijkomen van alle dagelijkse beslommeringen.


Wilt u er op uit, dan is er in Dordrecht en naaste omgeving veel te zien en te beleven. 

 

Faciliteiten

 

Ons terrein heeft diverse faciliteiten.

Er is een verenigingsgebouw met een heerlijk terras. In dit gebouw kunt u zelf, voor een eerlijke prijs een drankje of een ijsje pakken. Verder is er in het clubgebouw een TV hoek en een bibliotheek. Rondom het terras en op de ligweide is er gratis WIFI beschikbaar. De toilet/douche unit is voorzien van warm- en koud stromend water. Hier kunt u ook de afwas doen en uw chemisch toilet legen. Op de zonneweide vindt u een nieuw aangelegd zwembad van 4x10meter, een trampoline, speeltoestellen voor de kinderen, een tafeltennis tafel en jeu de boules banen.

 

Er worden regelmatig leuke activiteiten en avonden georganiseerd.

Zoals bijvoorbeeld een Indische, Hongaarse- of mosselavond of met pasen  een paasontbijt. Ook is er regelmatig een barbecue.

Er worden wandeltochten en kindermiddagen, enz. enz. georganiseerd.

Kortom, te veel om op te noemen.

 

Kom gewoon eens langs om sfeer te proeven. Kampeerterrein De Ammoniet is van april tot en met september open. U bent van harte welkom als dagrecreant, maar u kunt natuurlijk ook meerdere nachten verblijven in uw tent, camper of caravan. Wilt u komen kamperen, meldt u zich dan van te voren wel even aan. Dit kan via ons telefoonnummer 06-11841488 maar ook via het e-mailadres: ammoniet@goedaf.nl

 

Op de plaatsen A t/m J hebben wij stroom beschikbaar. Graag van te voren reserveren als u van deze plekken gebruikt wenst te maken. We reserveren niet op plaats, maar kunnen wel proberen rekening te houden met uw wensen.

Telefoons en andere kleine elektrische apparaten kunt u eventueel ook opladen of gebruiken in de kantine. Voor water kunt u terecht bij de afwasplaats. Het terrein is autovrij en auto's worden op de parkeerplaats op het terrein geparkeerd.


Klik hier voor een kaart van het terrein.